Menu
PREDSTAVLJANJE MOJPROFIL NA KONFERENCIJI STRUKON
MojProfil Milena Marot
PREDSTAVLJANJE MOJPROFIL NA KONFERENCIJI STRUKON

Predstavljanje  platforme MojProfil na konferenciji STRUKON “Pamet u glavu”

Na ovogodišnjoj Strukovnoj konferenciji “Pamet u glavu”, koju je organizirala Obrtnička komora Primorsko-goranske županije, imali smo čast predstaviti MojProfil, inovativnu platformu koja omogućuje profesionalcima iz različitih branši da unaprijede svoje poslovanje i povežu se s kolegama.

Konferencija, održana pod nazivom “Pamet u glavu”, uspješno je okupila renomirane predavačice iz različitih područja koje su podijelile svoje znanje i iskustvo o ključnim temama za sadašnje i buduće obrtnike. Predavači su uključivali:

  • Elvira Mlivić: Stručnjakinja za komunikacijske vještine, koja je govorila o važnosti učinkovite komunikacije u poslovnom svijetu.
  • Morena Mičetić: Specijalistica za poslovne prioritete, koja je pružila uvid u strategije postavljanja i upravljanja poslovnim ciljevima.
  • Đurđica Mostarčić: Ekspertica za financije i poslovanje, koja je obradila teme vezane uz financijsko upravljanje i optimizaciju poslovanja.
  • Iva Vlašimsky: Digitalna marketinška stručnjakinja, koja je podijelila savjete o uspješnom vođenju digitalnih kampanja i prisutnosti na društvenim mrežama.
  • Alex Tessin: Specijalist za inovacije i tehnološka rješenja, koji je predstavio nove trendove i tehnologije koje mogu unaprijediti poslovanje obrtnika.

Kroz niz inspirativnih predavanja, sudionici su imali priliku čuti o najnovijim trendovima i tehnikama koje mogu primijeniti u svom poslovanju. Konferencija je također pružila izvanrednu priliku za umrežavanje i razmjenu iskustava među obrtnicima.

Naš tim iz MojProfil bio je prisutan tijekom cijele konferencije, predstavljajući našu platformu i njezine brojne prednosti. MojProfil omogućuje korisnicima da kreiraju profesionalne profile, promoviraju svoje usluge, te se povežu s potencijalnim klijentima i poslovnim partnerima. Uz to, naši korisnici imaju pristup ekskluzivnim edukativnim materijalima i resursima koji im pomažu u daljnjem profesionalnom razvoju.

Oduševljeni smo što smo bili dio ove značajne konferencije i zahvaljujemo Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije na izvanrednoj organizaciji. Radujemo se budućim suradnjama i prilici da doprinesemo unapređenju poslovanja obrtnika kroz našu platformu MojProfil.

Za više informacija o MojProfil platformi i mogućnostima koje nudi, posjetite našu web stranicu  ili nas kontaktirajte putem MAILA.

Srdačno, MojProfil Tim

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content