Menu
Radionica Kundalini joge
Radionica Kundalini joge

U nedjelju 24.7. je održana radionica Kundalini joge “PROBUDI SVOJU UNUTARNJU SNAGU” sa našom trenericom Jasnom Lesicom koja je na našoj platformi u kategoriji Osobni treneri. Okupila se nekolicina zaljubljenica joge željnih naučiti nešto novo, odvojiti vrijeme za sebe, pronaći svoj unutarnji mir i povezati se sa drugim divnim ženama. Radionica je održana u predivnim Fužinama gdje smo se malo sakrili od ljetnih vrućina u gradu.

Na radionici smo kroz alate koje nam Kundalini joga nudi, osvještavali svoje mogućnosti, pomicali svoje granice, pronalazili izvor snage u sebi. Radili smo položaje takozvane KRIJE koje smo upotpunjavali sa učenjem što koji položaj predstavlja te zašto ga je dobro koristiti čak i u svakodnevnim situacijama.

Tako smo između ostalog saznali što je VATRENI DAH i kako se izvodi. Vatreni dah je temeljna tehnika disanja u praksi KY. To je ubrzana verzija dugog, dubokog disanja. Ovom vježbom lijepo balansiramo svježu i eliminacijsku  energiju i pokrećemo energiju u cijelom tijelu.

Sat Krija je fundamentalna krija u jednom položaju. Objedinjuje sve elemente pa se može raditi i sama za sebe i vrlo je energetski moćna vježba. Njome budimo kundalini energiju, potičemo rad endokrinog, limfnog sustava, potičemo metabolizam i cirkulaciju, jačamo živčani sustav, povećavamo kapacitet pluća.

Jasna je predivna učiteljica, smirena i topla koja svoje znanje prenosi na jedan lepršav način tako da svatko može primijeniti na sebe ovakvo učenje i vježbanje.

Za kraj smo se počastile ukusnim, zdravim muffinima od čokolade i sa voćem.

Kako nam je bilo pogledajte u galeriji fotografija.

Jasnu možete kontaktirati na
DM, inbox FB ili na mail jasna.lesica@gmail.com

Veselimo se ponovnom susretu sa Jasnom i Kundalini jogom! 💚

 

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content