Menu
SPOJ S PIKOM
Spoj s Pikom Milena Marot i Marija Mažar
SPOJ S PIKOM

Što vam treba za dobar event? Dobra tema, društvo i fina hrana!

 

Piko je jedan od najpoznatijih riječkih brendova. S tortama i kolačima, brend je prisutan u brojnim posebnim prigodama kao i u svakodnevici Riječanki i Riječana. Piko je slatki simbol grada, iako ovaj brend svakako ima i kvalitetan slani dio koji se super uklapa u bezbrižne ljetne trenutke uživanja!

Od popularnog Piko Minjona, štrudli, fatalnog Rigojančija, Linzera, intergalnih keksića, Bakine pite, Bučine kocke, Piko jako dobro zna kako zasladiti dane!

Naglasit ćemo kako Piko tim kontinuirano radi i na usavršavanju sendviča, vodeći uvijek brigu da kupcima ponude nešto novo i zanimljivo, ali prije svega zdravo i ukusno.

Zagrizite u najbolje ljeto s Piko Premium linijom sendviča

Super vijest je da popularan riječki gastro brend sada u ponudi ima Premium sendviče u finim rustikalnim pecivima s pomno odabranim sastojcima. Birate li Istarski žlomprt kao prepoznatljiv dio istarske gastro tradicije ili Dalmatinski pršut koji je poznata delicija s juga Lijepe naše? Pesto Genovese za ljubitelje talijanskih okusa ili sendvič s tartufatom od bijelog tartufa?  I ljubitelji piletine bit će zadovoljni jer Piko u ponudi ima sendviče od posebne curry piletine, grill piletine i crunchy piletine. Za vegeljupce Piko je pripremio Falafel vege tortilju!

Spoj s Pikom, druženje s užitkom!

Kako bi predstavio svoju široku lepezu okusa, Piko je pripremio šarmantan spoj! Iz Boonkera Rijeka pruža se savršen pogled na vizuru grada,  a zar već to nije savršen početak spoja? Lijepa lokacija, posebno uređenje s potpisom Lorene Basare Zupčić, dobro društvo i  naravno hrana jer svi dobro znaju kako ljubav ide kroz želudac!

Na Spoj s Pikom rado se odazvao poznati vokal Damir Kedžo, akademska slikarica Mirna Sišul, TV voditeljica i urednica Barbara Udovičić Papeš, voditeljica Kabineta župana PGŽ-a Ermina Duraj, Tik Toker i poduzetnik Ivan Tokić,  urednica i osnivačica portala Avanture malih okica Andrea Načinović Margan, predsjednica udruge Žene za otok Jovana Čutul, urednica Stiluete i poduzetnica Marija Mažar

 

PIKO vješto spaja sve okuse nekad i trendove danas!

Vremena se mijenjaju. Učimo se novim trendovima, usvajamo nove navike, ali  uvijek uz poštivanje tradicije, svega našeg. I baš zato PIKO! Mnogima su najljepše uspomene iz djetinjstva vezane uz kuhinju naših nona.

„PIKO je zadržao recepte koji na vaš stol nose dašak tradicije, ali i pružaju priliku da se s vašim najdražima ponovno povežete i uživate. Bilo da se radi o spoju, obiteljskom ručku, druženju s prijateljicama, posebnim prilikama“, naglasila je Ana Stojić Marijan, voditeljica marketinga.

Neka vam ljeto bude zabavno, posebno, slano i slatko, s PIKO zalogajima u svim vašim ljetnim čarolijama!

Foto: PR

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content