Menu
STILUETA PROSLAVILA ROĐENDAN
STILUETA
STILUETA PROSLAVILA ROĐENDAN

Proslava o kojoj se priča u Rijeci, Stilueta 10+1 u Porsche Inter Autu!

Subota, 17. prosinca, bila je u znaku proslave rođendana blog portala Stilueta. I naravno, pobjede naših nogometaša! Dan za pamćenje, u svakom slučaju.

Stilueta je riječki brend i medij koji nastoji svakodnevno pokazati da u Lijepoj našoj ima jako kvalitetnih pojedinaca, dobrih tema i kreativnih brendova. Iako nastupaju s porukom „Iz Rijeke, s ljubavlju“, iznimno za proslavu rođendana misao vodilja postala je „All we have is now“. Razlog je jednostavan, nakon pandemije u kojoj smo se svi susreli s nekim izazovima morali smo osvijestiti da je bitno: danas i sada.

„Prošli jubilarni 10 rođendan, proslavili smo u nešto skromnijem obliku, ali smo se ove godine vratili na način na koji volimo. Iskreno, toplo, srčano, posebno, i tamo gdje najviše volimo – u Porsche Inter Auto u Rijeci. Tu smo doma. Tu imamo savršene partnere s kojima je lako komunicirati i sve kvalitetno realizirati“, istaknula je Marija Mažar, osnivačica Stiluete.

Upravo zato i službena proslava prošla je u znaku STILUETA 10+1 što je mnogima bilo jako šarmantno.

Nakon godina stanke, godina u kojima smo se svi promijenili, učili, okrenuli, nakon bure emocija koje smo prošli, i nastojanja svih nas su se promijenila. Svi smo odradili “servis” na sebi, pa je tako i za proslavu odabran jedan drugi kutak popularnog salona.

Naime, umjesto klasičnog odabira, prostor zabave preseljen je u servis. Spoj mehaničarske radnje i elementi koje su namjerno pušteni, atraktivna vozila, “vibe” prostora” uz produkcijske i dekorativne elemente označili su izlazak iz zone ugode organizatorima, ali ulazak u fantastičnu zonu zabave uzvanicima! Događanje su posjetili brojne osobe iz umjetničkog, poduzetničkog i političkog miljea,  nakon atraktivnog iznenađenja lokacije događanja uslijedila je odlična zabava i noć za pamćenje.

Posebna zahvala  ide svim pokroviteljima, partnerima i prijateljima događanja STILUETA 10+1 poručuje ovaj vrijedan tim, a to su Porsche Inter Auto Rijeka, Porsche centar Zagreb, Terme Selce, Dogma nekretnine, Avemed, Piko, Aura, Lykke, Freixenet, Galić vinarija, DermaCare, Očna opatika Damir, Galić vina, PIKO, Infinity Design, Dr Vivian’s Estetics.

Porsche centar Zagreb pobrinuo se za simulatore vožnje i atraktivno vozilo, wow efekt nije izostao već pri samom dolasku na event.

Corner koji je privukao veliku pažnju je corner Avemeda. Brend Terranova, osnovan 2008. godine, je jedinstvena marka dodataka prehrani koja nudi aktivne oblike hranjivih sastojaka najviše kvalitete i ne sadrži štetne pomoćne tvari, već ih zamjenjuje patentiranom prirodnom mješavinom cijelih organskih ili samoniklih biljaka kompleksa Magnifood. S. Svi dodaci prehrani Terranova temelje se na holističkim načelima i postignuće su znanosti utemeljene na dokazima. Uz to, predstavljaju novu paradigmu u razvoju dodataka prehrani.

Već godinama Stiluetu prate Vivian Jurković i Damir Jurković. Brend DR VIVIAN’S ESTETICS uskoro će i službeno predstaviti novi proizvod, a serum, krema i čistač za lice već su se našli u beauty rutini brojnih žena!

Pridružio se još jedan brend koji Riječanke i Riječani obožavaju! Rijeka ima svoj brend naočala. Radi se o brendu DAMIR TAU koji je savršen spoj estetike i funkcionalnosti. Što to znači? Znači da su naočale jako lagane, kompaktne i… predivne! Ne zaboravite, za dobar pogled u novu godinu treba vam: dobar stav i dobre naočale!

Jedan brend svi vole. Dolazi iz Istre i ima savršenu ponudu i trgovinu na Korzu. Pogađate? Aura! Od poznatog Teranina do rakija, gina, Aura je doista priča o hrvatskom brendu na svjetskoj razini.

Još jedan tim prati kreativne Stiluetine evente godinama. G3 SPIRITS ponudom pića uveličao je događanje i kao uvijek pridonio elegantnom uživanju uz vrhunske kapljice! Freixenet je bio odabir brojnih dama, ali G3 SPIRITS imao je još jako dobrih aduta!

Iz Grada koji teče dolaze PIKO zalogaji koji su savršena ideja ovih blagdana! U prosincu ne brojimo kalorije, ali brojimo trenutke u kojima uživamo. Godinama Stilueta ima pik na PIKO koji zna kako zasladiti ovakve proslave.

Kako bi dodali dozu glamura pobrinula se dizajnerica nakita Iva Bruketa koja sa timom i sama osmišljava jako zanimljiva događanja. Šljokice, osebujan dizajn, glamur. Lijep INFINITY DESIGN nakit u najljepšem mjesecu godine pravi je imperativ!

 

Fotografije: Ivor Mažar

 

Profili

logo

Copyright © 2022 - 2024 MM Agency, obrt za internetske portale | Sva prava pridržana.

MojProfil internet portal
Skip to content